Nieuws en blogs

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en laat u inspireren

7x licht, zacht & rustig

5x Stoere houten vloeren

Houten vloer op maat

De juiste luchtvochtigheid

10 redenen voor een houten vloer

vtwonen PVC in Stijl Studio's Eijerkamp

2021-02-18

Excellent vloeren mocht de nieuwe basis leggen voor de Stijl Studio's Bohemian en Klassiek van woonwinkel Eijerkamp! In het tv-programma vtwonen Weer verliefd op je huis doen de deelnemers interieurinspiratie op in deze Stijl Studio's.

Stijl Studio Bohemian – vtwonen Noble Hongaarse punt
In de Stijl Studio Bohemian hebben we de Noble PVC vloer gelegd. De houtlook van de Noble geeft de vloer een heel natuurlijke uitstraling en lijkt bovendien nét echt. Het Hongaarse puntpatroon maakt de vloer bovendien een ware blikvanger.

Stijl Studio Klassiek – vtwonen Herringbone visgraat
In de Stijl Studio Klassiek pronkt vanaf nu de Herringbone PVC vloer. Deze visgraat vloer geeft de ruimte direct grandeur en een luxe uitstraling. Echt een vloer die gezien mag worden!
 
De Noble en Herringbone vloeren maken deel uit van de vtwonen by Floorlife PVC collectie, die bij ons verkrijgbaar is. Bekijk direct de vtwonen PVC vloeren of de vtwonen PVC trapbekleding.

Wilt u persoonlijk advies over de vloer of trap die het best past in uw interieur? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!

Nieuw: de vtwonen PVC collectie

2020-12-22

Nieuw in onze collectie: de PVC vloeren van woonmerk vtwonen! Dessins volgens de laatste trends, duurzame materialen én een ruime keuze aan kleurnuances en patronen, de vloeren en trappen van deze collectie hebben het allemaal.

Alle vloeren in deze collectie hebben een stevige toplaag die de vloer sterk en slijtvast maakt. Ze zijn daardoor heel geschikt voor ruimtes die u vaak gebruikt. En PVC heeft nog meer voordelen. Zo hebben deze vloeren weinig onderhoud nodig, dempen ze geluid en zijn ze zeer geschikt voor vloerverwarming.

Houtlook PVC vloeren

Net als een echte houten vloer brengen de vtwonen PVC vloeren met houtlook direct sfeer in de ruimte. De houtlook vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende warme, natuurgetrouwe kleurtinten en in vier patronen.

Zo is er de Wide Board met extra lange en brede planken, de Herringbone in visgraatmotief en de Noble die als Hongaarse punt gelegd wordt. Voor een bijzonder luxe uitstraling spant de Royal met zijn Versaillesmotief de kroon. De keuze is aan u!


Betonlook PVC vloeren

Liever een vloer met een stoere, robuuste look? Bekijk dan de vtwonen Basic en Composite PVC vloeren met betonlook. De tegels in verschillende grijstinten maken een industrieel interieur compleet. De tegels zijn er ook in extra groot formaat.

Trapbekleding
Ook voor een nieuwe trap heeft de vtwonen PVC collectie precies wat u zoekt. Zo zijn de betonlook Basic en Composite ook geschikt voor een stoere industriële trap. Of ga voor de Wide board trapbekleding in sfeervol houtdessin.
 
Bekijk direct de hele collectie vtwonen PVC vloeren en vtwonen PVC trapbekleding op deze website. Wilt u persoonlijk advies over de vloer die het best past in uw interieur? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

  • Copyright 2022 Excellent Vloeren