Vloerafwerkingen

Een nieuwe beschermlaag

Iedere houten vloer werken we na het leggen en schuren af met een beschermingslaag van lak of olie.

Monocoatolie
Monocoat- of one coatproducten combineren alle voordelen in één product. Het resultaat is een houtbeschermingsproduct, geproduceerd met de nieuwste technologieën en van de hoogst mogelijke kwaliteit. Voor een jarenlange bescherming van uw houten vloer adviseren wij u om voor deze olie te kiezen. 

Deze olie is gebaseerd op een moleculaire bindingstechnologie waarbij de natuurlijke ingrediënten van het product zich binden met de bovenste vezels van het hout. Deze technologie vormt het hart van deze olieproducten en zorgt ervoor dat we ecologische producten kunnen aanbieden die duurzaam, economisch en uiterst gebruiksvriendelijk zijn.

De voordelen van monocoatolie:
- Kleurt én beschermt in één laag
- 40 kleuren om uit te kiezen
- Natuurgetrouwe uitstraling
- Milieuvriendelijk
- Bevat geen water
- Eenvoudig te onderhouden
- Duurzame bescherming
- Hoog rendement: 30-50 m2/L
- Zeer goede slijtvastheidHardwaxolie
Hardwaxoliën bieden elke houten vloer een blijvend natuurlijke uitstraling. De olie brengen we met een boenmachine aan op uw vloer.

Door hun uitgekiende samenstelling dringen de oliën diep door in het hout zonder de poriën af te sluiten. Het hout blijft daardoor ademen en omdat zich geen toplaag vormt behoudt het hout zijn natuurlijke structuur. Een vloer die met hardwaxolie is afgewerkt is slijtvast en waterafstotend.  Er zijn 29 verschillende standaardkleuren verkrijgbaar:
 


Lak
Bij het lakken van uw vloer worden meerdere lagen lak op waterbasis aangebracht. Dit zorgt voor een sterke slijtlaag. Lak is verkrijgbaar in verschillende glansgradaties, zo is het naast glanzend ook mogelijk om de vloer mat of zelfs ultramat te lakken.

Onderhoudsproducten
Om uw vloer ook na behandeling in de beste conditie te houden hebben we een ruim assortiment reinigings- en onderhoudsproducten die perfect aansluiten bij de basisbehandeling van uw vloer. Bekijk onze onderhoudsproducten.

Vind de vloer die bij u past

  • Copyright 2021 Excellent Vloeren