Laminaat vloeren

Ruime keuze

Laminaat is nauwelijks te onderscheiden van echt hout en is dan ook zeker een betaalbaar alternatief voor een houten vloer. De populariteit van laminaat is gegroeid door de betaalbaarheid en het gemak. De harde kunststof toplaag beschermd de vloer tegen krassen, vraagt geen onderhoud en is ongevoelig voor vlekken en kleurverschil. Er is een ruime keuze in kleur, uitvoering en kwaliteit. Middels een eenvoudig kliksysteem is een laminaatvloer eenvoudig te leggen. Laminaat vloeren zijn geschikt voor het hele huis, zowel beneden als boven.
 
Na het legwerk kan de vloer direct in gebruik genomen worden. In tegenstelling tot een houtenvloer hoeft een laminaatvloer na het leggen niet met een beschermlaag te worden nabehandeld.

Laminaat

Een populaire, betaalbare vloer

Bij Excellent vloeren hebben we laminaat vloeren van goede kwaliteit in de mooiste dessins. Het laminaat is verkrijgbaar in een breed assortiment. We helpen u graag persoonlijk om die laminaatvloer te vinden die bij u past.

Laminaat extra lang en breed

Uw ruimte lijkt groter

Uw woonruimte groter laten lijken? Dan is laminaat met extra brede en lange planken ideaal. In ons assortiment hebben we laminaat van verschillende afmetingen.

Laminaat tegel

De look van een tegelvloer

Voor een stoere, industriële look is een laminaat tegelvloer een geweldige keuze. De uitstraling van een tegel met het warme gevoel van laminaat. Het leggen is eenvoudig dankzij het click systeem.

Laminaat visgraat

Laminaat in een modern visgraat patroon

Ook de chique uitstraling van een visgraat vloer is mogelijk met laminaat! In onze collectie vindt u moderne laminaat vloeren die in de V-vorm van de visgraat worden gelegd.

  • Copyright 2021 Excellent Vloeren