PVC vloeren

Realistisch en veelzijdig

PVC vloeren hebben de meest realistische decors en structuren én zijn heel eenvoudig te onderhouden.
En PVC heeft nog meer voordelen: zo is het materiaal geluiddempend, hygiënisch, slijtvast en goed te combineren met vloerverwarming.

Houtdesign

Natuurgetrouwe decors

De mooie houtdecors van PVC vloeren zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Licht eiken, donker dennenhout of gerookt eiken: met PVC zijn allerlei houtimitaties verkrijgbaar.

Tegels

Industriële steen- of betonlook

Een betonlook vloer met de warmte van PVC, dat is mogelijk met betonlook en steenlook PVC tegels! Een geweldige keuze voor bijvoorbeeld een industrieel interieur.

Motieven

Uw vloer als blikvanger

Uw vloer een ware blikvanger in de ruimte? Naast planken zijn PVC vloeren ook verkrijgbaar in bijzondere legwijzen zoals visgraat, Hongaarse punt en Versailles.

Click en dryback

Twee varianten

PVC vloeren zijn zowel verlijmd als met een kliksysteem te leggen. Een verlijmde PVC vloer voelt warm aan, geeft weinig loopgeluid en levert bij vloerverwarming een hoog rendement op. Om een PVC vloer te verlijmen is het belangrijk dat de ondergrond geëgaliseerd is.
 
Wilt u graag zelf uw vloer leggen, dan is PVC met een clicksysteem ideaal. Hierbij worden de planken niet verlijmd of gespijkerd. Meestal is een ondervloer voldoende om de vloer egaal te maken.

  • Copyright 2021 Excellent Vloeren