Trapbekleding

Ga voor een trap die gezien mag worden! Met een traprenovatie van Excellent vloeren krijgt uw trap een geheel nieuwe uitstraling met de beste materialen van hout, PVC of laminaat.
 
In bijna elke situatie kunnen wij uw trap renoveren, of deze nu bijvoorbeeld van beton, hout of staal is.

Hout, PVC en laminaat

Bij Excellent vloeren hebben we een breed assortiment trapkleding, zodat er altijd een decor is dat bij u past. Samen met bijbehorende accessoires creëert u de trap van uw dromen.

Eén geheel of een contrast

Mag uw trap dé eye catcher zijn in de ruimte? Kies dan voor trapbekleding in een decor dat afsteekt bij uw vloer. Bijvoorbeeld frisse, lichte trapbekleding bij een stoere, donkere vloer of juist andersom.
 
Of heeft u liever één geheel in uw hal? Laat dan uw trap bekleden in hetzelfde decor als uw vloer: de kleur loopt dan naadloos over.

Stootborden

Bij uw trap kunt u kiezen voor witte stootborden voor een verfrissend contrast of juist voor stootborden in hetzelfde decor als de treden. Of kiest u liever voor een open trap zonder stootborden, om de trap luchtig te houden?

Trapleuning

Een bijpassende trapleuning hoort uiteraard ook bij een traprenovatie. Kies die leuning die past bij uw stijl. Gaat u bijvoorbeeld voor hout of voor roestvrij staal en voor een platte of een ronde trapleuning?

Trapverlichting

Met ingebouwde trapverlichting wordt uw trap een ware eye catcher! Vraag ons om uw trap te voorzien van ledstrips om het plaatje compleet te maken.

  • Copyright 2021 Excellent Vloeren